KNLTB Padelcompetitie

 

Iedereen kan meedoen aan de padelcompetitie: of je nou beginner of wedstrijdspeler bent. Iedereen die padel wil spelen is welkom! In de KNLTB Competitie Padel kun je meedoen aan de vrijdagavond, zaterdag- of zondagcompetitie. Een team bestaat uit minimaal 4 spelers.

Hieronder ziet u de mogelijkheden die de KNLTB aanbiedt:

Voor de speeldata van de Najaarscompetitie, klik hier.

Voor de speeldata van de Wintercompetitie, klik hier.

Het inschrijfgeld voor deelname aan de KNLTB Competitie Padel 2022 is vastgesteld op €32,00 per team, dit is vastgesteld door de KNLTB.

Daarnaast komen er kosten per wedstrijd bij voor de baanhuur. Bij RacketSportSchiedam krijgen teams bij thuiswedstrijden 50% korting op de baanhuurprijzen.

Voorbeeld kosten baanhuur padelcompetitie:
Indoor thuisspelen 6 uur baanhuur (2 banen elk 3 uur) is 6 x € 18,00 (50% korting op baanhuur gebasseerd op baan 3 en 4).

6 x €18,00 = €108,00 (per competitiedag thuisspelend). Let op: deze kosten kunnen eventueel gedeeld worden met de tegenstander. Ze hoeven hier niet mee akkoord te gaan, omdat onze baanhuur iets hoger is dan andere outdoor banen waar veel op gespeeld wordt bij andere clubs.

Om KNLTB competitie te kunnen spelen dient u lid te zijn bij het centrum waar u voor uitkomt en dient u competitiegerechtigd te zijn. U kunt te allen tijden een mail sturen naar [email protected] om competitierecht aan te vragen. Voor het competitierecht wordt eenmalig €15,- geïncasseerd. Voor leden die dit recht al hebben en een nieuw seizoen ingaan, wordt dit bedrag in maand april geïncasseerd. Voor nieuwe competitiegerechtigden tijdens het eerstvolgende incassomoment. Het competitierecht is een heel seizoen geldig en loopt van 1 april tot 1 april. Met dit competitierecht kunt u ook deelnemen aan KNLTB toernooien. Wanneer u geen competitie of toernooien meer wilt spelen, kunt u uw competitierecht opzeggen door vóór 1 januari van het nieuwe jaar een mail te sturen naar [email protected]

Schrijf je in voor de padelcompetitie door het aanmeldformulier onderaan deze pagina in te vullen en deze te mailen naar: [email protected]

Aanmeldformulier RSS Senioren COMPETITIE 2022.docx Aanmeldformulier RSS Senioren COMPETITIE 2022.pdf