Competitie Tennis Junioren

Tenniskids

Tenniskids is het KNLTB tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar. Met speciale ballen, rackets, banen en oefeningen leert zelfs de jongste jeugd de sport razendsnel te spelen. Kinderen worden direct in een team met leeftijdsgenootjes geplaatst. Zo maken ze snel nieuwe vriendjes en werken ze samen naar duidelijke doelen toe. Dat is niet alleen goed voor de fysieke, maar ook voor de sociale vaardigheden. Plezier en samenspel; daar draait het om bij Tenniskids.

Binnen Tenniskids:

  • Spelen kinderen al heel snel wedstrijdjes;
  • Worden kinderen meteen opgenomen in een team;
  • Leren kinderen op een leuke manier de juiste techniek:
  • Ontwikkelen ze zich niet alleen met het racket maar in hun algehele co√∂rdinatie en sportbewustzijn.


De geboortejaren in bovenstaande tabel gelden vanaf 1 januari 2022 t/m 31 december 2022

Onderaan deze webpagina staat informatie zoals de speeldata van de competitie en de competitiebijdragen. Verdere informatie over de Tenniskids Competitie vindt u hier, voor vragen kunt u altijd terecht bij de tennistrainers of stuur een mail met uw vraag naar [email protected].

Junioren Competitie

Ben je in de leeftijd 11 tot en met 17 jaar? Dan kun je meedoen aan de KNLTB Junioren competitie! Ongeveer 16.500 jeugdspelers doen ieder jaar mee aan deze competitie. Samen met jouw team bestaande uit meisjes, jongens of jongens en meisjes ga je tijdens de competitie de strijd aan met teams van andere verenigingen. Het is uitdagend en je wordt sneller beter. Daarnaast is het ook nog eens heel erg gezellig.

Onderaan deze webpagina staat informatie zoals de speeldata van de competitie en de competitiebijdragen. Verdere informatie over de Junioren Competitie vindt u hier, voor vragen kunt u altijd tercht bij de tennistrainers of stuur een mail met uw vraag naar [email protected].

aanbod-knltb-voorjaars-najaarscompetitie-jeugd.pdf overzicht-competitiebijdragen-tennis-2023.pdf data-voorjaarscompetitie-alle-2023-definitief (2).pdf knltb-jaarplanning-tennis-2023.pdf leeftijden-2023.pdf