Maak kennis met SMASH!

05 maart 2021


Tennisschool Mark van der Haven in een nieuwe jas en bredere rol als partner van RacketSportSchiedam!

Wie anders dan Mark van der Haven zelf stelt zich graag (opnieuw) aan u voor en neemt u graag mee in zijn plannen en het aanbod van tennisschool Smash binnen RSS.

SMASH!

Samen met het team van RacketSportSchiedam en Tennisvereniging Schiedam Noord hebben we de afgelopen maanden gewerkt aan een nieuwe structuur met als gezamenlijke doel nog meer en toekomstproof racketsportplezier voor een ieder.

Wij zijn ontzettend blij dat we hier ons steentje aan bij hebben kunnen dragen.

Even een kopje koffie aan de bar, een praatje aan de rand van het tennisveld of gewoon even het kletspraatje op de parkeerplaats. Jullie houden het van ons tegoed! Voor nu een (digitale) introductie van SMASH en het programma voor de komende periode.  

Wie zijn wij?

Voor wie ons nog niet kent een kleine introductie. Op mijn dertiende raakte ik verslingerd aan tennis. Vijf dagen in de week (en soms meer) stond ik samen met mijn vriendjes op de baan. Toen ik een keuze moest maken wat ik later wilde doen, was het antwoord dan ook snel: "tennisleraar!" 

En zo geschiedde! Inmiddels heel wat jaartjes later heb ik mijn kleine jongensdroom waar gemaakt. Wat begon met een enorme passie voor tennis en het enthousiasme om iedereen te laten zien hoe leuk tennis is, is nu uitgegroeid tot een eigen tennisschool. Inmiddels zijn we alweer ruim 10 jaar actief met onze tennisschool in Rotterdam en omgeving. In een klein team werken we op diverse verenigingen waar we les geven van beginner tot gevorderde speler. Twee jaar geleden startte we op dit park en nog elke dag is werken hier een feestje!  

Wat gaat 2021 brengen?

Samen met het team van RacketSportSchiedam en TSN hebben we de afgelopen maanden gewerkt aan een nieuwe structuur waar we samen hopen jullie allen nog meer tennis- en padelplezier te geven. Voor ons betekent dit ten eerste een uitbreiding van onze taken. Vanaf 1 april pakken wij de rol als activiteitencoördinator op naast het verzorgen van de tennislessen. Dit doen we vanzelfsprekend met de vrijwilligers waar ruimte is voor zowel oude vertrouwde als nieuwe activiteiten.

De activiteitenlijst met ideeën is inmiddels 4 A-4tjes maar de huidige maatregelen laten het nog niet toe alles uit te voeren. We kijken nu vooral naar wat er wel kan en waar de mogelijkheden liggen binnen de maatregelen. Halverwege maart maken we de eerste activiteiten voor het voorjaar bekend via onze Facebookpagina

Tennisles

We werken met lesreeksen van 13 lessen die starten in het voorjaar (maart) en in het najaar (september). Na de 13-weekse lesreeks kun je de lesreeks met een verkorte lesreeks van 7 weken verlengen. De lessen voor de startende tennisser "Maak kennis met tennis" bieden we aan in een lesreeks van 6 weken. Vanaf deze week is onze inschrijving weer geopend voor de voorjaarsreeks (start in de week van 22 maart).

Inschrijven en benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan op onze website https://www.smash-tennis.nl/schiedam-tsn/   

Fysio Fit | Blessure preventie programma

In samenwerking met Fysiotherapie Hofstra bieden we vanaf 6 april op twee momenten in de week een fitprogramma aan gericht op blessure preventie. In deze trainingen wordt er specifiek gewerkt aan de randvoorwaarden om goed en verantwoord te kunnen tennissen. Want tennis is natuurlijk niet alleen het balletje slaan. Met gerichte oefeningen maken wij u speelfit. Zo worden blessures geminimaliseerd. Heeft u een keer ergens last van dan zijn we altijd dichtbij! Inschrijven voor een 3-maandentraject kan vanaf 15 maart via de website van Smash.  

Tennis Kids

Voor de jeugd van 6 t/m 17 jaar bieden we een all-in pakket aan. Voor 1 vast bedrag per maand krijgen de kinderen 2 keer in de week tennisles, spelen ze competitie, kunnen ze onbeperkt vrijspelen, deelnemen aan allerlei activiteiten en krijgen ze een clubshirt. 

Voor de allerkleinste hebben we op zaterdagochtend Guppen Tennis. Vanaf 3 jaar maken kinderen op spelende wijze kennis met bal en racket.   

Overzicht aanbod

Tennisles > Maak kennis met tennis €62,50 (6 weekse cursus)

Tennisles regulier > Vanaf €122,50 per persoon (13 weekse lesreeks)

Fysio Fit > Start 6 april - dinsdag 9:30 uur en woensdag 19:30 uur

Guppen Tennis > €35,00 voor 5 lessen – zaterdag 09.00

Tennis Kids > €35,95 per maand – tennislessen maandag t/m zaterdag   

 

We kijken met ontzettend veel plezier uit naar het komende jaar. Waar we samen een hoop tennis plezier te beleven. Zelf ideeën of zijn er vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Sportieve groeten, 

namens het trainersteam van Smash,


Mark van der Haven

(t) 06-27309583
(w) www.smash-tennis.nl 

 

Nieuwscategorieën Smash